Search
Search Menu

INSPIRATIESESSIE

 

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Een inspiratiesessie kost je €125,-. Exclusief BTW en inclusief de gehele sessie op digitale drager. Die zul je nodig hebben. Er gebeurt té veel om te onthouden.

We werken 1 op 1. Jij en ik.

2,5 uur lang. Aan één stuk door.

Zeg maar gewoon: knallen met die ballen!

Van mij krijg je een echte kick start met genoeg handvatten om voor de troepen uit te lopen. Dat is een belofte. Van jou krijg ik uiterlijk één week van te voren een mail met daarin jouw vraag. Dat is ook een belofte.

Die week (en jouw vraag) heb ik nodig om je sessie voor te bereiden. Die week heb jij nodig om aan je conditie te werken.

Aan mijn conditie werken?

Yep! We zullen als twee gekken tekeer gaan. Met heel veel bewegen. Jawel hoor, we werken ook met flappen papier en markers en met materialen die we speciaal voor jouw vraag verzameld hebben.

Maar let wel: het is geen denksessie. Het is een inspiratiesessie en we willen zoveel mogelijk positieve en creatieve energie op gang brengen, zodat jij optimaal toegang krijgt tot jouw bronnen van inspiratie.

Energie, energie, energie. Daar willen we heel veel van. Net als geld. Dat is ook energie.

Waar halen we die energie vandaan?

Hoe we die energie op gang brengen zul je aan mij moeten overlaten. Tipje van de sluier: we doen een warming up, oefeningen, kijken filmpjes en ik stel vragen. Allemaal toegespitst op jouw vraag.

Bovendien drinken we veel water en speciaal voor de gelegenheid maak ik heerlijke oergezonde energieballen. We hebben ze nodig!

Nu denk jij misschien: wie is die Michelle nou eigenlijk? Zij zit toch zelf in de bijstand?

Ja, dat klopt, maar dat wil niet zeggen dat ik niets kan.

Gewerkt (in binnen- en buitenland) als research analist, vertegenwoordiger, business consultant, operational auditor, manager en ondernemer.

Plus alleenstaand moeder, een les in het Leven waar je U tegen zegt.

Plus een jarenlange training op het gebied van emotioneel lichaamswerk, familieopstellingen, ademwerk en proceswerk.

Plus helemaal on track. Misschien wel de grootste winst van alles. Dáár gaat het om in het leven. Jezelf onderzoeken, bekijken en leren kennen, opdat je ultimo helemaal samenvalt met wie je bent. Dát is waar ieder mens floreert. Ik ook.

Kortom: ik ben onderzoeker en teacher. Eigenzinnig en bevlogen.

Denk je het aan te durven?

Vraag dan een inspiratiesessie aan door onderstaand formulier in te vullen. Je hangt nog nergens aan vast. We hebben eerst een (telefonisch) intakegesprek, waarna jij definitief beslist.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

 

Heb je nog vragen?

Kom ik echt een stap verder?
Is mijn onderwerp geschikt voor een sessie?
Kan ik ook met mijn (zaken-)partner de sessie doen?

Schroom niet om je vraag te stellen.

Of ga terug naar het overzicht van lessen in overvloed als je wilt kijken of er iets anders voor je bij zit.

nieuwsbrief

Wil je toch liever nog snuffelen op deze blog? Geen enkel probleem. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

klik hier om je in te schrijven

Krijg je er gratis het artikel over de 6 POPULAIRE fabels over geld bij. Als je dat artikel leest gaat er een wereld voor je open.