Search
Search Menu

HANDVEST

 

HOE GA IK MET BRONNEN OM?

Er is al zoveel goeds bedacht.

Echter, veel ideeën heb ik me zo eigen gemaakt dat ik bij God niet meer weet uit welke koker ze oorspronkelijk geboren zijn. In dat geval beschouw ik het universum als de bron. Uiteindelijk komt alle inspiratie uit die ene Grote Pot.

Het is niet van mij. Ook niet van jou.

Maar goed, zo denkt niet iedereen erover, dus indien ik informatie gebruik van een derde partij, en dat doe ik veelvuldig, want het wiel opnieuw uitvinden vind ik overdreven ijverig, dan vermeld ik dat er altijd duidelijk bij. Ere wie ere toekomt.

Het liefst link ik direct door. Kan dat niet dan krijg je van mij tekst en uitleg over de bron.

 

WELKE BRONNEN RAADPLEEG IK?

Ik haal overal inspiratie uit. Uit de natuur en uit een goed gesprek. Ook haal ik veel inspiratie uit kranten en opinietijdschriften. En video’s op internet doen het bij mij ook altijd goed.

En natuurlijk baseer ik me ook op mijn eigen zienswijze en ervaringen.

Ik pretendeer geen journalist te zijn. Mijn persoonlijke verhaal voert zonder meer de boventoon. Mijn visie is mijn visie en die geef ik. Vaak niet gecertificeerd, wel altijd geïnspireerd en gemotiveerd.

Beschouw het maar als een nieuwe bron.

 

HOE GA IK OM MET BRONNEN EN GELD?

Van bronnen die ik gebruik, maak ik geen geheim. Betaald krijg ik er niet voor. Sluikreclame en/of affiliate marketing doe ik niet aan.

Ik geef je deze informatie enkel en alleen omdat ik er veel aan heb gehad en ik hoop dat jij er ook iets aan zult hebben.

 

WAT WIL IK MET VAN DE BIJSTAND NAAR DE BAHAMA’S BEREIKEN?

Op dit moment ligt mijn prioriteit bij jou zoveel mogelijk dienen met leuke en betekenisvolle verhalen. Op een persoonlijke manier gebracht. Gewoon om je te vermaken. En ook om je te inspireren.

Natuurlijk wil ik ook geld verdienen. Wie niet? Dus je kunt altijd inspiratie en kennis kopen. Mocht je daar prijs op stellen.

Voor de middellange termijn zie ik het voor me dat er van de Bijstand naar de Bahama’s-bijeenkomsten plaatsvinden in het land. Waar je je voor aanmeldt en waar je het taboe (in jezelf) gaat doorbreken over geld en liefde en dat geld liefde is. Samen met andere Bahamianen.

Ik babbel graag. En makkelijk. Neem contact met mij op indien je wilt uitwisselen met mij.

Als lange termijn doel heb ik de geldacademie voor ogen. Maar zo ver is het nog lang niet.