Search
Search Menu

HANDVEST

 

HOE GA IK MET BRONNEN OM?

Er is al zoveel goeds bedacht. Echter, veel ideeën heb ik me zo eigen gemaakt dat ik bij God niet meer weet uit welke koker ze oorspronkelijk geboren zijn. In dat geval beschouw ik mezelf als de bron.

Indien ik informatie gebruik van een derde partij, en dat doe ik veelvuldig, want het wiel opnieuw uitvinden vind ik overdreven ijverig, dan vermeld ik dat er altijd duidelijk bij. Ere wie ere toekomt.

Het liefst link ik direct door. Kan dat niet dan krijg je van mij tekst en uitleg over de bron.

 

WELKE BRONNEN RAADPLEEG IK?

Ik haal overal inspiratie uit. Hoewel ik veel geweldige gesprekken voer over geld, baseer ik me voor mijn blogs vooral op geschreven teksten uit kranten, opinietijdschriften, boeken en video’s op internet.

Geld kan de nodige emoties oproepen en wil de boodschap overkomen, moeten de gemoederen wat gekanaliseerd worden. Daarom roep ik zelden of nooit zo maar wat.

Ik check en onderzoek altijd meerdere bronnen. Maar, mijn visie is mijn visie en die geef ik.

 

HOE GA IK OM MET BRONNEN EN GELD?

Van mijn bronnen maak ik nooit een geheim. Betaald krijg ik er niet voor. Sluikreclame en/of affiliate marketing doe ik niet aan.

Ik geef je deze informatie enkel en alleen omdat ik er veel aan heb gehad en ik hoop dat jij er ook veel aan zult hebben.

 

WAT WIL IK MET VAN DE BIJSTAND NAAR DE BAHAMA’S BEREIKEN?

Mijn allereerste zorg is jou zoveel mogelijk dienen met betrouwbare en degelijke informatie. Dat is een vereiste. Ik ken de gevolgen van misleidende informatie over geld en als we die informatie kunnen overslaan of pareren is me dat een lief ding waard.
Uiteraard kun je altijd inspiratie en kennis kopen, mocht je daar prijs op stellen.

Mijn doel voor de middellange termijn is interessante adverteerders aantrekken. Neem contact met mij op indien je hierover wilt uitwisselen met mij.

Als lange termijn doel heb ik de geldacademie voor ogen. Deze blog dient als fundament hiervoor, maar zo ver is het nog lang niet.