Search
Search Menu

13 quotes die me de nacht door slepen

 

Soms valt het me zwaar om uit de bijstand te komen. De Bahama’s lijken dan verder weg dan ooit. Diepe dalen. Vooral ’s nachts. Toch ontstaat er uit een nachtelijke dwaling altijd iets goeds. Althans, dat is mijn ervaring.

1. ZO GAAT DAT SOMS: DAN WORD IK WAKKER van het gevecht in mij hoe het leven vorm te geven, waar ik overdag niet aan toekom om over na te denken. Het gevecht is gaande. Dag en nacht.

"In my heart there was a kind of fighting that would not let me sleep" -William Shakespeare | Hamlet:

 

2. EN DAN SLAAT DE PANIEK TOE, binnen een paar seconden na ontwaken. De angst dat het me niet gaat lukken om die godvergeten berg te beklimmen is mindblowing.

jack kerouac travel quote

 

3. DIT VOELT ECHT AF-SCHU-WE-LIJK. Ik moet opstaan en de angst wat van me afschudden. Want lieve hemel, ik wil me echt niet voor de rest van mijn leven zo blijven voelen. Niets is erger dan vastzitten op een plek waar je niet thuishoort.

What If I Feel This Way Forever quotes broken hearted quote sad hurt depressed sadness heart broken sad quotes:

 

4. MUURVAST ZIT IK. Welke kant moet ik op? Ik twijfel. Wat heb ik laten liggen wat ik niet had moeten laten liggen en wat laat ik niet liggen wat ik wel moet laten liggen? Ik word er gek van.

Food for Thought: Learning:

 

5. DAN KOMT HET ABSOLUTE DIEPTEPUNT: het wordt nooit wat met mij.

2a. Failure

 

6. GELUKKIG HEB IK MIJN HOND. Onder mijn vingers voel ik haar zachte vacht en warme lijf. Zij zucht tevreden en ik kom weer bij zinnen.

Hug your dog and feel better. #thinkbeyond #commissioned #dogquote:

 

7. HOOP GLOORT. Er is ook veel moois in mijn leven. Bovendien had ik een droom. Wat was ie ook alweer? O ja, ik weet het weer. Ik wil naar de Bahama’s. Yes! De energie begint weer te stromen.

Funny+quotes%2C+Inspirational+quotes%2C+Life+quotes%2C+Love+quotes%2C+quotes%2C+Wise+quotes%2C++%28557%29.jpg 480×480 pixels:

 

8. IK GEEF MIJN DROOM NIET ZOMAAR OP. No way José. Geen denken aan. Daarvoor voelt ie veel-ste-goed. Ik verheug me zozeer op de Bahama’s, dat ik de warmte van de zon bijna op mijn huid kan voelen.

Be a winner. Don't give up on yourself.:

 

9. BOVENDIEN BEN IK AL AARDIG OP DREEF. Niks mislukkingen. Ik heb al van alles uitgeprobeerd en vele obstakels overwonnen. Ok, nee, ik heb nog niet die ene manier gevonden, maar komt nog. Hoe dan ook.

I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. - Thomas A. Edison:

 

10. HET IS GEWOON EEN KWESTIE VAN DOORGAAN. Langzaam en gestaag. Stap voor stap.

AgapΩ: Sometimes the smallest step in the right direction...:

 

11. IK ZIE DE VOLGENDE STAP HELDER: ik ga kijken hoe ik meer uren kan werken. Mijn werkgever staat er open voor. Ook al lijkt deze stap me juist verder van mijn droom te brengen, doe ik het toch. Mocht het de verkeerde keus blijken, kan ik altijd nog bijsturen.

3a. wrongdirection

 

12. ONDERTUSSEN HEB IK DEZE BLOG TOCH MAAR MOOI GESCHREVEN. Zo zie je maar. Na regen komt altijd zonneschijn. Of:

Every Flower Must Grow Through Dirt- Beautifully textured cotton canvas art print:

 

13. IK HEB MIJN FOCUS WEER HELEMAAL TE PAKKEN. Twee uur verder en ik voel dat ik weer kan slapen. Morgen is weer een nieuwe dag. Ik heb er zin in. Welterusten!

Funny animals, hilarious animals, humor animals ...For more funny animal quotes visit www.bestfunnyjoke...:

 

reageren?

Herken jij dit verhaal? Of gaat het er bij jou anders aan toe? Wat haal jij uit een slapeloze nacht? Ik ben erg benieuwd naar je verhaal. Als je er iets over wilt vertellen, doe dat dan. Graag! In de commentbox onderaan deze pagina.

nieuwsbrief

Bevalt je wat je net gelezen hebt en wil je meer weten?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Krijg je er van mij een artikel bij waar je ogen van opengaan.

klik hier om in te schrijven

 

Leave a Comment

Required fields are marked *.